Vem är då jag?

Jag heter Beatrice Eriksson och jag är utbildad cert. idrottsmassageterapeut genom Massageakademin i Örebro.
Jag startade mitt företag i november 2017 och har drivit det sedan dess!

Och vad innebär det att vara idrottsmassageterapeut?
Jag har förutom min grundliga massageutbildning i Finsk Klassisk Massage även utbildning i idrotts-/avancerad massage, jag har utbildning inom medicin, triggerpunktsbehandling, terapeutisk stretch, belastningsskador, undersökningsmetodik och mycket mer, vilket gör att jag kan gå in och behandla symtom, skador och andra problem på ett väldigt effektivt sätt.
     Jag har även utökat min utbildning med koppningsmassage, medicinsk laser, lymfmassage och till hösten 2021 så tillkommer även Finsk Nervbanemassage!

Varför jag valde just idrottsinriktning är för att få en bred utbildning som har mer fokus på just problemlösande och rehabiliterande behandlingar!
Sen har jag ett hockeyintresse som funnits med sedan barnsben och tanken på att ha möjligheten att kombinera jobbet jag älskar och sporten jag älskar har varit en drivande kugge i min utveckling av företaget.
Våren/sommaren 2018 hade jag den otroliga turen att få jobba med Örebro Hockey och hjälpa till med massage från J18 upp till A-laget, vilket gav mig en otrolig erfarenhet och ännu mer driv! .. även fast det är Linköping HC som hjärtat klappar lite extra för!